Gegužė-šeimos mėnuo

  • Paskelbta: 2024-05-23
  • Kategorija: Renginiai

Puiki ta gegužė… Svaigina trapi lapija, skleidžia pumpurus obelų sodai, vinguriuoja lakštingalų trelės, o visa žemė nuklota mažomis saulytėmis-saldžiomis pievų karūnomis. Rodos, pati gamta sveikina brangiausius žmones-mamą ir tėtį, močiutę ir senelį, sesutę ir broliuką….

4-tokų šokis

Šį mėnesį mūsų gimnazijoje vyko daug renginių. Gegužės 2-ą dieną ugdymo skyriaus „Sartukas“ pedagogės R. Šėžienė, J. Repečkienė ir A. Matiukienė pakvietė priešmokyklinės grupės ugdytinius ir 1-4 klasių mokinius į spektaklį „Kur gyvena meilė“, pagal I. Pavilonytės ir M. Pavilonio knygą „Marmiai“. Ši istorija apie beribę tėvų ir vaikų meilę, rūpinimąsi vienas kitu.

2-kų daina

Gegužės 10 dieną gimnazijos priešmokyklinukai sveikino savo mamytes. Džiugu, kad į šventę atvyko ne tik mamytės, bet ir viena močiutė. Vaikučiai suvaidino pasaką ,,Ropė“, padainavo dainelę ,,Mes maži mamos vaikai“, deklamavo pačius gražiausius eilėraštukus savo mamytėms.

3-kų sveikinimas

Gegužės 16 dieną antros, trečios ir ketvirtos klasių mokiniai  pakvietė savo artimuosius  į  šventę, skirtą Šeimos dienai. Mokiniai piešė šeimos portretus, dainavo, grojo, skyrė  gražiausius žodžius savo tėveliams, sesėms, broliams, seneliams. Antrokai vaidino ištraukas iš  J. Degutytės „Kriaušė ir kriaušytė“, V. Tamulaičio „Skruzdėlytės Greitutės nuotykiai“, pasaką „Sraigė“. Trečiokai vaidino ištrauką iš A. Liobytės pjesės „Kupriukas muzikantas“, atliko instrumentinę kompoziciją. Ketvirtokai visus pakvietė pasižiūrėti Giedrės Mičiūnienės pjesę „Šaram baram, baram ba-atvirkštukų pamoka“, pradžiugino šokiu „Svajotojas šuo“, gamino šeimos albumą.

Gražiausi priešmokyklinukų žodžiai Mamytėms

Tėveliai džiaugėsi vaikų pasirodymais ir nuoširdžiais sveikinimais.

Autorius:
Lena Budzilienė, Jolanta Kondrašovienė, Lilia Semionova, Gitana Šuminienė

Nuotraukų autorius(-iai):
Autorės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos