Elfų viešnagė

  • Paskelbta: 2023-12-30
  • Kategorija: Renginiai

Gruodis - magiškas mėnuo, kuomet visus vaikus lanko elfai. Taip nutiko ir su mūsų, Dusetų skyriaus ugdymo skyriaus ,,Sartukas”, ugdytiniais. Gruodžio 4 dieną į ugdymo įstaigą atvyko trys Elfai: Cinamonas, Vanilė, Imbieras. Jie atnešė ne tik džiaugsmą, žavesį, paslaptingumą, bet ir pateikė staigmenų vaikų kasdieniniame gyvenime. Ugdytiniai smagiai leido laiką su elfais. Jie ne tik krėtė išdaigas, bet ir suorganizavo įvairias veiklas: pasakų skaitymą su nykštuku Vile, šešėlinės pasakos vaidinimą, įvairius žaidimus. Mažieji ,,Sartuko’’ ugdytiniai su elfais įžiebė  ir kalėdinę eglutę darželio salėje.

Pasakos skaitymas

Šie elfai atnešė linksmybių ir į gimnaziją bei  specialiojo ugdymo skyrių ir padarė šventinį laikotarpį ypatingu visiems dalyvaujantiems. Vienas iš jų – Cinamonas– lankėsi ir Antazavės Juozo Gruodžio pagrindinėje mokykloje, kur skleidė kalėdinę dvasią, atnešė džiaugsmą.

Eglutės įžiebimas darželyje

Tie patys elfai  su Kalėdų seneliu linksmino  ir gimnazijos  mažuosius, apsilankę gruodžio 20 dieną gimnazijos skaitykloje ,,Kalėdinės eglutės” šventėje. Tai buvo nuostabus įvykis, kuris suvienijo visus dalyvaujančius ir suteikė jiems galimybę kartu džiaugtis eilėraščiais, šokiais, dainomis ir žaidimais. Šios akimirkos tikrai liks įsimintinos visiems, kurie buvo dalis šio kalėdinio džiaugsmo!

Susitikimas su Kalėdų seneliu gimnazijoje

Svarbiausia tai, kad Cinamonas, Vanilė, Imbieras neatsisveikino, o pasakė „iki pasimatymo". Tai reiškia, kad ši graži ir magiška draugystė  tęsis ir ateityje. Tai tiesiog puikus būdas suteikti vaikams ypatingų ir neįkainojamų akimirkų belaukiant šventų Kalėdų.    

Autorius:
Renata Šėžienė, logopedė

Nuotraukų autorius(-iai):
Renata Šėžienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos