Mokslo metų baigimo šventė

  • Paskelbta: 2024-06-13
  • Kategorija: Renginiai

Baigėsi dar vieneri mokslo metai, kupini žinių, atradimų, svajonių ir netikėtumų. Birželio 11 dieną priešmokyklinės grupės ugdytiniai ir pradinių klasių mokiniai  džiaugsmingai susirinko gimnazijos skaitykloje. Ketvirtokai, baigiantys pradinio ugdymo programą, visus susirinkus pasveikino su mokslo metų pabaiga. Solistė Augustė Mažeikaitė dainavo dainą ,,Liūdesys“ pritariant visai klasei. Mergaičių grupė šoko šokį ,,Svajotojas šuo“. Visi vaikai atliko linksmą dainą ,,Lietuva“. Mergaitės Sofija Markevičiūtė ir Lugnė Subačiūtė deklamavo  K. Paburskio eilėraštį ,,Svajonė“. Vytis Semionovas pagrojo kūrinį akordeonu.

Bendras šokis

Visus vaikus su sėkminga mokslo metų pabaiga pasveikino gimnazijos direktorė Dalia Deinienė. Ji pasidžiaugė vaikų pasiekimais. Ketvirtokams įteikė pradinės mokyklos baigimo pažymėjimus, priešmokyklinės grupės ugdytiniams – kelialapius į pirmą klasę. Apdovanojo puikiai ir labai gerai besimokančius mokinius. Buvo apdovanoti vaikai, kurie dalyvavo įvairiose viktorinose, konkursuose, varžybose. Direktorė palinkėjo įdomios, turiningos ir saugios vasaros.

Trečiokų „Klasės nuotrauka“

Vaikai gavo užduotį nupiešti savo klasės ,,nuotrauką“. Priešmokyklinės grupės ugdytiniai ir pirmokai piešė save.  2-4 klasių mokiniai gavo sunkesnę užduotį. Jie pasikeisdami piešė save pagal nurodytą instrukciją. Visi nusifotografavo su savo darbais. Mokiniai gavo dar vieną užduotį: kiekviena klasė  turėjo surasti staigmeną, paslėptą mokyklos teritorijoje.

Priešmokyklinukai su kelialapiais į pirmą klasę

Visi sėkmingai rado paslėptas dėžutes. Jose buvo bilietai į kitą klasę su mokytojos pasveikinimu, kurį buvo galima perskaityti nuskenavus QR kodą. Šokių mokytojas Andrius Meškauskas vaikus  pakvietė šokiui ir paskelbė, kad geriausiai šokantys gaus prizus. Jis su vaikais šoko penkis šokius. Žiuri komisija (tėveliai ir mokytojai) nusprendė, kad visi vaikai  labai stengėsi ir šoko puikiai. Mokytojas visus pavaišino ledais.

Ketvirtokai su pradinės mokyklos baigimo pažymėjimais

Grįžę į klasę ir nuskenavę gautą bilieto QR kodą vaikai rado mokytojos palinkėjimą:

„Sveikinu tave su mokslo metų pabaiga. Ir linkiu nuotaikingos tau vasaros ir daug daug saulės“.

Autorius:
Lilia Semionova, Gitana Šuminienė

Nuotraukų autorius(-iai):
Autorių

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos