Laukiame naujų veiklų

  • Paskelbta: 2024-09-26
  • Kategorija: Renginiai

Pirmadienį, rugsėjo 23 dieną, norėdami užmegzti ryšį su Dusetose, Dusetų apylinkėse gyvenančiu jaunimu, sužinoti daugiau apie jų kasdienybę, lūkesčius ir poreikius, gimnazijoje apsilankė  Zarasų atviro jaunimo centro atstovai Karolina Petrovskaja ir Tomas Vaicekauskas. Čia jie susitiko su Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos mokinių tarybos nariais bei vienuoliktokais.

Dusetų gimnazistai susitikime

Susitikimo pradžioje visus pasveikino gimnazijos direktorė Dalia Deinienė. Ji palinkėjo aktyviai dalyvauti jų siūlomuose renginiuose, nepraleisti progos prasmingai leisti laisvalaikį.

Sveikina gimnazijos direktorė

Tai buvo puiki proga jaunimo darbuotojams papasakoti apie vykdomą projektą „Mobilus darbas su jaunimu Zarasų krašte", jo veiklas ir jau pasiektus rezultatus. Prezentacijos metu sužinojome, kad šis projektas siekia suburti jaunus žmones bei užtikrinti turiningą jo laisvalaikį, ugdymą ir socialinę integraciją, įgalina jaunimą aktyviai veikti savo gyvenamojoje teritorijoje. Pasak projekto vadovo Ramūno Keršio – mobilus darbas gali būti užuomazga atsirasti jaunimo erdvėms seniūnijose, sudaryti sąlygas jaunimui aktyviai dalyvauti projekto veiklose. Tomas ir Karolina pasakojo, kad jau organizavo plaukimą baidarėmis, šokius Aviliuose ir sėkmingai vykdo veiklą Salake. Susipažinę su gimnazistais, jie atliko moksleivių apklausą, kurios tikslas buvo daugiau sužinoti apie jaunimo poreikį turėti prasmingą ir naudingą laisvalaikį. Apklausos duomenų analizė padės jaunimo darbuotojams tobulinti veiklos planą, atsižvelgiant į jaunų žmonių interesus ir poreikius.

Karolina ir Tomas, projekto vadovai

Šiltu priėmimu pasirūpino rusų kalbos mokytoja Rima Survilaitė. Ji visus vaišino arbata, sausainiais ir skaniais obuoliais.

Dėkojame svečiams ir tikimės konstruktyvaus bendravimo ir naujų, įdomių veiklų.

Autorius:
Vanda Normantienė

Nuotraukų autorius(-iai):
Rima Survilaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas