Meninio skaitymo šventė

  • Paskelbta: 2023-04-30
  • Kategorija: Renginiai

Šventės dalyviai

Balandžio 28 dieną gimnazijos skaitykloje vyko priešmokyklinės ugdymo grupės ir pradinių klasių mokinių meninio skaitymo šventė. Šventė buvo sumanyta ne tik siekiant ugdyti meninio žodžio suvokimą, bet ir skatinti sceninę kultūrą, drąsą, diegti meilę literatūrai.

Šventę pradėjo ir visus susirinkusius pasveikino lituanistė Daiva Bakutienė. Ji padrąsino dalyvius ir visiems palinkėjo sėkmės. Pirmieji į sceną žengė patys mažiausieji-priešmokyklinės grupės ugdytiniai. Jų buvo net šeši. Po mažųjų pasirodymo meninio skaitymo šventę tęsė pradinukai. Džiugino skaitovų nuotaika, artistiškumas. Smagu, kad turime talentingų mokinių, mylinčių literatūrą, gebančių suprasti bei vertinti pasirinktą grožinės literatūros kūrinį ir įtaigiu žodžiu, mimika bei emocija veikti klausytoją.

Šventės pabaigoje mokytoja Daiva padėkojo skaitovams už pastangas, įdėtą darbą ir atsakingumą. Padėkos žodžių sulaukė ir juos ruošusios mokytojos. Pagyrų nusipelnė ir žiūrovai, kurie dėmesingai klausėsi ir negailėjo aplodismentų. Visiems dalyviams buvo įteiktos padėkos.

Autorius:
Lena Budzilienė, Jolanta Kondrašovienė

Nuotraukų autorius(-iai):
Ilonos Pužienės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos