Kartu smagiau

  • Paskelbta: 2023-04-28
  • Kategorija: Išvykos

Komandos pasiruošusios

Nuo mažų dienų visiems labai svarbu turėti draugų, jaustis reikalingam, svarbiam, būti atsakingam ne tik už save, bet ir už kitus. Bendruomeniškumo jausmą formuoja bendros veiklos: renginiai, šventės, varžybos, išvykos.

Pelėdžiukų komanda

Balandžio 26 dieną Zarasų ,,Santarvės“ pradinėje mokykloje dalyvavome atviroje veikloje ,,Kartu smagiau“. Visus susirinkusius pasveikino ir palinkėjo sėkmės „Santarvės“ pradinės mokyklos direktorė Daiva Šileikienė. Po komandų prisistatymų ir Flinto mankštos savo vikrumą, greitumą ir kitas kūno galias mažieji sportininkai išmėgino judriose estafetėse. Rungtyniavo penkios komandos. Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos komanda, pasivadinusi ,,Pelėdžiukai“, varžėsi su ,,Santarvės“ pradinės mokyklos ,,Kiškučiais“, ,,Burbulais“, ,,Šypsenėlėmis“ ir ,,Tigriukais“. Buvo parengtos penkios estafetės. Vaikai buvo greiti, vikrūs, drąsūs, draugiški ir puikiai nusiteikę. Pasibaigus varžyboms ir susumavus rezultatus, nugalėjo draugystė. Visos komandos buvo apdovanotos padėkomis ir sveikomis vaišėmis.

Kartu smagiau

Pavargę, bet laimingi, kupini gerų emocijų sugrįžome namo. Visi vieningai nutarėme, kad būryje naujų draugų visada smagiau. Ačiū organizatoriams už pakvietimą ir tokį šiltą priėmimą.

Autorius:
Lena Budzilienė

Nuotraukų autorius(-iai):
Jurgitos Kazlienės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos