Būkime drauge

  • Paskelbta: 2023-05-24
  • Kategorija: Renginiai

Kūrybinės užduoties pristatymas

Draugystė yra sunkiausiai paaiškinamas dalykas pasaulyje. Jos nemoko mokykloje. Tačiau jei neišmokai draugystės prasmės, vadinasi, neišmokai nieko. Kiekvienais mokslo metais tęsiama draugystė su mokytoja Lena Budziliene ir jos priešmokyklinės grupės  ugdytiniais.  Lopšelio - darželio ,,Sartukas" ,,Pelėdžiukų“ grupės vaikams, mokytojai Jūratei Repečkienei ir mokytojos padėjėjai Danutei Šakalienei  tai susipažinimas su vaikų ugdymo įstaiga, susitikimas su išėjusiais iš darželio ugdytiniais ir tiesiog darbo patirties pasidalinimas, su turinčiais specialių  poreikių vaikais.

Užduotį atlikus

Šį kartą mokytoja Lena Budzilienė su vaikais parengė programą pagal  lietuvių liaudies pasakas. Buvo paskirstyta vaikai grupėmis ir visi kartu dėliojo dėlionę, klijavo, spalvino,  o po to aptarė, ko iš jų galima pasimokyti ir pritaikyti su draugais. Susitikime dalyvavo  logopedė Renata Šėžienė, kuri pratęsė veiklą ir  įtvirtino pasakų veikėjus liežuvėlio mankštele. Mūsų visų  pasibuvimą baigėme gimnazijos stadione. Ten vaikai žaidė  judrius žaidimus, dalinosi įspūdžiais, o  kai kurie vaikai susirado ir naujų draugų.

Kartu visiems smagu

Dėkojame Kazimiero Būgos gimnazijos mokytojai Lenai Budzilienei ir logopedei Renatai Šėžienei,  už šiltą ir malonų priėmimą, bendravimą ir įspūdžių pasidalinimą. Lauksime susitikimų kitais mokslo metais.            

Autorius:
Jūratė Repečkienė

Nuotraukų autorius(-iai):
Jūratės Repečkienės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos