Pradinukų bėgimo varžybos

  • Paskelbta: 2023-05-28
  • Kategorija: Sportas

Kroso organizatoriai ir dalyviai

Puikus oras, gera nuotaika, džiuginantys apdovanojimai lydėjo pavasario kroso bėgimo varžybas, kurios vyko gegužės 23 dieną.

500 metrų bėgimo rungtyje varžėsi gimnazijos 1-4 klasių mokiniai. Jį suorganizavo fizinio ugdymo mokytojas Valerijus Semionovas ir pradinių klasių mokytojos. Į stadioną susirinko gausus būrys pradinukų. Prieš startą visi dalyviai buvo supažinti su bėgimo trasa. Jie buvo suskirstyti į du pogrupius: pirmas pogrupis1-2 klasės, antras pogrupis- 3-4 klasės.

3-4 kl. mergaičių startas

Į pirmąjį bėgimą išsirikiavo 1-2 klasių mergaitės. Greičiausiai atstumą įveikė 2 klasės mokinės. Pirma buvo Miglė Fiodorovaitė, antra atbėgo Mantė Petruškevičiūtė, o trečia-Viltė Kublickaitė.  Iš 1-2 klasių berniukų bėgimą laimėjo antrokai. Pirmasis buvo Matas Kulikauskas, antras – Arnas Arulis, trečias – Mahir Aleksandras Senoglu.

Antrajame 3-4 klasių mergaičių pogrupyje   pirmoji atbėgo 3 klasės mokinė Dileta Sidarkevičiūtė. Antrą vietą užėmė 4 klasė mokinė Emilė Verseckaitė, o trečią vietą– trečiokė Augustė Mažeikaitė.

3-4 kl. berniukų startas

3-4 klasių berniukų grupė buvo gausiausia. Dalyvavo net 15 gerai nusiteikusių ir pasiryžusių nugalėti berniukų. Laimėjo 4 klasės mokiniai. Pirmas šį nuotolį įveikė Sandrius Pitrėnas, antras buvo Jaunius Sapožnikovas, trečias–Milius Čepėnas.

500 m. bėgimo nugalėtojai

Smagu, kad pradinukams užtenka ištvermės sudalyvauti varžybose ir įveikti numatytą atstumą.

Autorius:
Lilia Semionova, Ilona Pužienė

Nuotraukų autorius(-iai):
Ilonos Pužienės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos