Dusetų tinklininkai geriausi

  • Paskelbta: 2023-03-06
  • Kategorija: Sportas

Kovo pirmąją dieną merginų ir vaikinų tinklinio komandos susirinko Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijoje. Mergaičių komanda rungtyniavo prieš dvi komandas: Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijos ir  Antazavės Juozo Gruodžio vidurinės mokyklos. Mergaitės kovojo ištvermingai, laimėjo prieš Antazavės Juozo Gruodžio vidurinės mokyklos merginas (2:0) ir užėmė pirmąją vietą. Mergaičių kova buvo išskirtinė, nes pagaliau, po ilgų pralaimėjimų, jos nugalėjo Antazavės tinklininkes.

Merginų komanda

Vaikinų komanda žaidė prieš tris komandas: Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijos, Zarasų profesinės mokyklos bei Antazavės Juozo Gruodžio vidurinė mokyklos. Vaikinų žaidynės buvo labai įtemptos, nes teko neblogai pasivaržyti dėl pirmos vietos. Buvo labai daug įtampos ir nervų: paskutiniai taškai kėlė didžiausią nerimą: laimės Dusetos, ar tenkinsimės pralaimėjimu prieš vieną komandą. Vyko atkakli kova dėl kiekvieno taško, o teigiamos emocijos liejosi per kraštus. Bet vaikinų komanda neatsipalaidavo ir parsivežė pirmos vietos laimėjimą.

Vaikinų komanda

Ignalinoje,  kovo 4 dieną, mūsų gimnazijos moksleiviai, gimę 2006 metais ir jaunesni,  dalyvavo  zoninėse tinklinio  varžybose. Pogrupyje dalyvavo komandos iš Rokiškio, Visagino, Ignalinos, Utenos, Anykščių. Atkaklioje ir permainingoje kovoje dusetiškių komanda iškovojo antrąją vietą. Ją nugalėjo tik moksleiviai iš Rokiškio. Pirmąsias dvi vietas iškovojusios komandos pateko į tolimesnį tarpzoninių varžybų etapą.

Apdovanojimai zoninėse varžybose

Fizinio ugdymo mokytojas Valerijus Semionovas sveikina varžybų dalyvius su prizinėmis vietomis, linki visada išlaikyti motyvaciją ir džiaugtis sportiniais pasiekimais. O mes, mokiniai, norime padėkoti mūsų treneriui, kuris mums padeda tobulėti.

Autorius:
Ernesta Kancytė, Ig kl.

Nuotraukų autorius(-iai):
Valerijaus Semionovo

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos