Sveikiname dešimtokų komandą „Teisuoliai“

Dusetų komanda

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariate vyko mokinių teisinių žinių konkurso „Temidė“ I etapas. Dusetų Kazimiero Būgos  gimnazijos komanda, kurią sudarė dešimtokai Deimilė Pivoriūnaitė, Mantė Razmanavičiūtė, Augustinas Liorentas, Paulius Kolesnikovas ir Markas Jarmalavičius, iškovojo I vietą. Dalyvavo penkios Zarasų rajono mokyklų komandos. Mokiniai žaidė protų mūšį, kurio metu turėjo atsakyti į klausimus apie Lietuvos Respublikos Konstituciją, Baudžiamąjį ir Administracinių nusižengimų kodeksus, Kelių eismo taisykles, policijos rėmėjus ir vaiko teisių apsaugą. Pareigūnai džiaugiasi teisinėmis mokinių žiniomis.

Dovanos kiekvienam dalyviui

I vietą užėmė ir į II etapą „Temidės pabėgimo kambarį" Utenoje keliaus mokinių komanda „Teisuoliai“ iš Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos! Sveikiname ir linkime sėkmės.

Visi „Temidės“ protų mūšio dalyviai apdovanoti Zarasų rajono policijos komisariato viršininko padėkomis ir prizais. Kol buvo skaičiuojami rezultatai, dalyviai buvo supažindinti su policijos pareigūnų profesija, darbo priemonėmis ir tarnybinėmis patalpomis.

Autorius:
Vanda Normantienė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Nuotraukų autorius(-iai):
Zarasų policijos komisariato

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos