Konkurso "Olympis" nugalėtojai

5 klasės matematikų komanda

Konkursai „Olympis 2022 - Rudens sesija“ įvyko. Visos apeliacijos išnagrinėtos ir mes skelbiame galutinius konkursų rezultatus.

Rudens  sesijos konkursuose dalyvavo daugiau nei 25 tūkstančiai mokinių. Dėkojame mokytojams, mokiniams bei jų tėvams už aktyvų dalyvavimą!

Kokių klaidų padarė mokiniai, galima pamatyti puslapyje Respublikiniai rezultatai.

Sveikiname konkurso laimėtojus, surinkusius daugiausiai taškų! Laimėtojai gaus I, II ir III laipsnio diplomus, kiti dalyviai - padėkas. Visi dalyviai gaus „Olympis“ tušinukus. Mokiniai iš aktyviai dalyvavusių klasių (kai tame pačiame lygyje dalyvavo daugiau kaip 5 mokiniai) papildomai gaus skirtukus. Po vieną medalį gaus dalyviai, kurių rezultatas „Geriau už“ bent viename konkurse yra nemažiau 95%.

Prizai, diplomai, pažymėjimai, padėkos, tušinukai, medaliai ir skirtukai bus išsiųsti mokymo įstaigų adresais iki vasario 15 d. Puslapyje su mokyklos rezultatais yra galimybė išsaugoti ir atspausdinti elektronines pažymėjimų, diplomų ir padėkų versijas.

Su rezultatais taip pat galite susipažinti interneto svetainėje:

http://www.olympis.lt/index.php?page=print_results&school_id=259 

Sveikinu ir džiaugiuosi mūsų gimnazijos aktyvia 10 narių 5-6 klasių komanda, bei keletu moksleivių savarankiškai dalyvavusių konkurse, laimėjimai jau paskelbti. Be gausaus glėbio diplomų ir padėkų, laimėtas ir vienas medalis. Didžiuojamės Jumis.

Autorius:
Olympio informacija. Mokytoja Aldona Žiliukienė

Nuotraukų autorius(-iai):
Mokytojos Aldonos Žiliukienės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos