Siūlyk. Tavo idėja gali būti įgyvendinta!

  • Paskelbta: 2023-05-25
  • Kategorija: Svarbu!

Pasibaigus dalyvaujamojo biudžeto idėjų pasiūlymų pateikimo terminui įvyko pirmasis pateiktų projektų idėjų pasiūlymų vertinimo etapas. Gimnazijos direktoriaus įsakymu sudarytai komisijai atlikus projekto idėjų administracinės atitikties vertinimą, paaiškėjo, kad administracinę atitiktį atitinka trys projektų idėjos.

Viešai atrankai bus pateikti du 7-os klasės mokinių  projektai (,,Pasportuok ir pailsėk” ir ,,Pabendrauk ir pailsėk”) ir vienas II g klasės mokinių projektas ,,Minkštoji pertrauka”).

Vieša projektų atranka bus organizuojama birželio 2 dieną. Ji vyks Zarasų Fausto Latėno meno mokyklos Dusetų meno skyriaus salėje (pradžia 12 val. 15 min.). Mokinių komandoms pristačius savo idėjas gimnazijos bendruomenei vyks slaptas balsavimas. Balsavimo teisę turės 5-11 kl. mokiniai, kiekvienas mokinys galės balsuoti ne daugiau kaip už vieną projekto idėją.

Taigi, netrukus sužinosime, kuri projektų idėja taps nugalėtoja – surinks daugiausiai mokinių balsų. Kviečiame aktyviai dalyvauti visuotiniame susirinkime ir balsuoti už labiausiai patikusią idėją!

Autorius:
Jovita Vainikevičiūtė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos