Renginiai baigėsi, jau Šv. Kalėdos

  • Paskelbta: 2022-12-23
  • Kategorija: Renginiai

Vertinimo komisija

Visi, mokiniai ir mokytojai, laukia žiemos atostogų, o prieš jas ir kalėdinių renginių.

Vienuoliktokai, atsakingi už šią šventę, ruošėsi vangokai: vėlavo paskelbti klasėms temą, sunkiai ieškojo renginiui rėmėjų, ilgokai rašė scenarijų, bet smagu, kad šventė įvyko.

Septintokų pasirodymas

„Talentų šou“, – taip skambėjo kalėdinio renginio tema. Po ilgų ginčų renginį buvo nutarta organizuoti gimnazijos valgykloje. Vienuoliktokai tikrai pasistengė, kad valgykla pavirstų gana gražia patalpa šventiniam renginiui: užtemdė langus, išvedžiojo girliandas, išpuošė spindinčiomis dekoracijomis.

Renginį vedė vienuoliktokės Gabrielė Grižaitė ir Mantė Buivydaitė. Joms talkino Kalėdų senis –Vladas Minickas, visus nustebinęs iškalba ir angliškai sudainuota kalėdine daina.

Aštuntokai po pasirodymo

Dėl didelio mokinių sergamumo daug kam teko pasinervinti ir paskutinę dieną keisti atlikėjus. Išties buvo nelengva. Vieni mokiniai dainavo, kiti šoko, vaidino, septintokai dar ir būrė, žadėdami gerus, turtingus, linksmus ateinančius metus. Renginyje „apsilankė“ dainininkai Birutė Dambrauskaitė, Radžis, Saulius Prūsaitis, Marijonas Mikutavičius, Natalija Bunkė. Smagiau, kai mokiniai dainuoja gyvai, o ne pamėgdžioja kitus atlikėjus. Deja, buvo ir tokių. Sunku pasakyti, kodėl kai kurių klasių meninės programos buvo parengtos atmestinai: laiko, atsakomybės stoka, ar ligos sutrukdė pasiruošti taip, kad ir atlikėjams, ir žiūrovams būtų smagu. Daugiausiai plojimų sulaukė tikrai puikus dvyliktokų šokis, skoningas, elegantiškas, gražus. Merginos šiai progai pasisiuvo sceninius drabužius. Nemažai darbo įdėjo ir dešimtokai: gyvai atlikta daina, priderinta apranga. Pasirodymus komentavo komisija: buvę mūsų gimnazijos mokiniai Margarita Simokaitytė ir Robertas Alaunė, mokinių prezidentas Markas Jarmalavičius bei vienuoliktokas Matas Janušauskas. Komisija negailėjo gerų žodžių visų klasių programoms. Kalėdų senis buvo dosnus, nes pagelbėjo renginio rėmėjai: UAB „Vigotema“, UAB „Svaita“, Remigijus Urbonavičius, Sandra Pitrėnienė, o prie renginio įgarsinimo prisidėjo Arūnas Survila iš Inovatorių slėnio. Nuoširdžiai jiems dėkojame, nes mokiniai galėjo džiaugtis saldžiais prizais.

Dešimtokų pasirodymas

Po programos vyko diskoteka: jos taip troško mokiniai, bet didžiausi šokėjai buvo tik penktokai ir šeštokai: vieniems laikas, kitiems –  muzika netiko.

Abiturientai po šokio

Renginiai pasibaigė. Na, o visiems Šv. Kalėdų ir Naujųjų Metų proga linkiu pasidžiaugti artimųjų dėmesiu ir nepagailėti vienas kitam gerumo žodžių – pačios brangiausios širdžiai dovanos.

Autorius:
Vanda Normantienė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Nuotraukų autorius(-iai):
Dainoros Biliūnaitės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos