Svečiavosi Antazavės mokiniai

Ketvirtadienį, balandžio 25 dieną, mes, IIg klasės mokiniai, pasikvietėme Antazavės Juozo Gruodžio pagrindinės mokyklos dešimtokus į svečius. Tikimės, kad kitais metais jie papildys mūsų gretas. Veiklos turėjome gana daug: renginį pradėjo mūsų auklėtoja Audronė Macijauskienė, supažindindama su šio susitikimo veiklomis, vėliau bendraklasė Greta ir Ernesta pristatė gimnaziją, pateikdamos gausios informacijos apie mūsų mokyklą baigusius garsius žmones, dabartinę mokyklos bendruomenę, įdomius renginius ir kt. Apie tai, kodėl verta rinktis mūsų gimnaziją, argumentuotai papasakojo abiturientės, buvusios Antazavės mokyklos mokinės Junona ir Ugnė. Labai naudingos informacijos apie kitų mokslo metų ugdymo planus, mokymosi pokyčius, pasirinkimų galimybes pateikė pavaduotojas bei mūsų istorijos mokytojas Rimantas Garuolis. Visi klausėsi įdėmiai, nes informacija labai naudinga, juk taip svarbu teisingai pasirinkti.

Naudinga paklausyti

Baigus formalią susitikimo dalį, pakvietėme svečius pažaisti susipažinimo žaidimo, kurio esmė buvo artimiau pažinti kitos mokyklos mokinius (galimai būsimus klasės draugus).Kiekvienas Antazavės Juozo Gruodžio mokyklos dešimtokas išsitraukė po lapelį, ant kurio buvo užrašytas kurio nors iš mūsų vardas. Per tris minutes pora turėjo sužinoti vienas apie kitą kuo daugiau, kad vėliau galėtų visiems pristatyti savo porininką. Vieniems bendrauti sekėsi geriau, kiti dalį laiko pratylėjo. Tuomet visi susėdome ratu ir dalinomės, ką sužinojome vieni apie kitus. Žaidimas buvo tikrai labai smagus ir mus atpalaidavo! Neapsėjome ir be vaišių: valgėme sausainius, saldainius, svečių atsivežtą šakotį, gėrėme arbatą ir šnekučiavomės. Galiausiai išsivedėme svečius apžiūrėti mokyklos erdvių. Gaila, kad dėl blogų oro sąlygų negalėjome aprodyti mokyklos kiemo teritorijos. Manau, turas po mokyklą padėjo visiems jaustis laisviau, lengviau bendrauti.

Nuotrauka prisiminimui

Buvo tikrai linksma, nes vieni juokavo, kiti pasakojo įdomias toje vietoje nutikusias istorijas. Reikia tikėtis, kad ne tik mums, bet ir svečiams susitikimas buvo ir naudingas, ir smagus. Atsisveikinome, bet tikimės, kad vėl pasisveikinsim Rugsėjo 1-ąją.

Autorius:
Eiva Oznanskaitė, IIg kl.

Nuotraukų autorius(-iai):
Eiva Oznanskaitė, IIg kl.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos